среда, 25. јул 2012.

Tehnicki problemcic - RESEN!

Izvinjavam se zbog tehnickih problema,koji su nastali  prilikom dizajna i  zbog toga ne rade komentari, cak ni ja ne mogu postaviti odgovor, ne brinite svi koji su poslali komentar bice objavljeni svi do jednog.
Isabella De Vill

2 коментара:

  1. Анониман26. јул 2012. 03:00

    e zasto nama anonima neces dozvoliti da kometarisemo, pa i ja zelim da doprinesem ovome blogu, a sad sto nisam tamo neka sa foruma isto anonimna ili polu anonimna, necu moci da pisem :( nego, sto si menjala dizajn, onaj pink je bio najbolji, vrati njega, ovaj je previse dark i lici na neki sadomazo gothic nesto :P i novi post se ceka

    ОдговориИзбриши
  2. Kao prvo,hvala sto citas moj blog i sto zelis da das svoj doprinos, i sto ocigledno shvatas moje tekstove,resila sam problem po pitanju anonimusa tako da sam SVE KOMENTARE koje su mi poslali i anonimne i sa potpisom, objavila.
    Tehnicki problem koji je bio vrlo ozbiljan,je resen. Tako da svi anonimusi za mene nece biti anonimusi,ali OBECAVAM da ce to biti nasa mala tajna i da nikada javno necu pisati o tome.Dakle sve ostaje izmedju mene i mojih citaoca.Sto se dizajna tice,sve kritike koje sam dobila pitem foruma, mejla i putem komentara sam prihvatila i potrudila se da ih sprovedem u delo, sto se pink sablona tice, nazalost nije bio kompletan u kodu pa je jedan od razloga sto mi blog par dana nije bio normalan :) Ali tragam za odgovarujucim,pa ce uskoro biti izmena,inace vise volim da se obraca paznja na tekst a sve kritike koje sam dobila bile su veznae za interpunkciju sablon itd. Bice uskoro novog posta :)

    ОдговориИзбриши

If you have something to say